Dret processal penal

Representació penal dels nostres clients, actuant com acusació particular o defensa, a la seu policial i judicial i davant qualsevol instància o tribunal. Tenim una dilatada experiència en la instrucció penal i procediments abreujats, sumaris i davant el Tribunal del Jurat, així com també en la interposició de tot tipus de recursos davant l’Audiència provincial, l’Audiència nacional, els Tribunals superiors de Justícia, el Tribunal Suprem i el Constitucional.

Execució de sentències penals, sol·licitant la suspensió i substitució de penes, la refosa de condemnes, la cancel·lació d’antecedents i els indults.

Delictes contra les persones i contra la llibertat

Lesions, negligències mèdiques, homicidi, assassinat, detenció il·legal, segrest, amenaces, coaccions, tortura i delicte contra la integritat moral.

Delictes en l’àmbit de la família

Delictes de maltractament físic i psíquic dins de l’àmbit de la violència de gènere i domèstica, així com les falses denúncies. Abandonament de la família, impagament de pensions i sostracció de menors.

Delictes contra la salut pública

Tràfic d’estupefaents, contaminació mediambiental, sorolls…

Delictes econòmics i contra el patrimoni

Robatori, furt, apropiació indeguda, estafa, falsedats, delictes societaris, blanqueig de capitals, insolvències punibles, falsificacions, receptació, danys, defraudacions i altres.

Delictes contra l’ordre públic

Sedició, atemptats contra l’autoritat, resistència i desobediència, tinença, tràfic i dipòsit d’armes.

Delictes administratius i polítics

Suborn, prevaricació, delictes urbanístics, tràfic d’influències, malversació, fraus, corrupció i infidelitat en la custòdia de documents, delictes contra els drets fonamentals i les llibertats públiques comesos per funcionaris.

Delictes contra la seguretat vial

Alcoholèmies, conducció sense carnet o superant el límit de velocitat màxim autoritzat penalment, desobediència a l’autoritat, omissió del deure de socors, conducció temerària.

Delictes contra l’honor i la intimitat

Calúmnies i injúries, descobriment i revelació de secrets, violació de domicili…

Delictes contra la Hisenda Pública i la Seguretat Social

Impagament de tributs, quantitats retingudes, defraudacions a la Hisenda Pública, als pressupostos de la Unió Europea, la Seguretat Social i altres administracions.

Delictes contra els drets dels treballadors i ciutadans estrangers

Mobbing, bossing, tràfic il·legal i immigració clandestina de persones.

Delictes contra la llibertat sexual

Agressió sexual, abús sexual, assetjament sexual…

 

Delictes contra la seguretat col·lectiva

Delictes de risc catastròfic relatius a l’energia nuclear i radiacions ionitzants, estralls i incendis.

 

Delictes contra la propietat intel·lectual i industrial

Còpies no consentides, protecció penal dels dret d’autor, venda ambulant…

 

Delictes contra l’Administració de justícia

Prevaricació, encobriment, acusació i denúncies falses, simulació de delictes, falç testimoni, obstrucció a la justícia, deslleialtat professional, trencament de condemna.

 

Delictes contra la Constitució i la comunitat internacional

Rebel·lió, delictes contra la Corona i altres institucions de l’Estat i contra la divisió de poders, comesos per funcionaris públics contra les garanties constitucionals, ultratges a Espanya… Delictes contra el Dret de gents, genocidi, contra la humanitat i contra les persones i béns protegits en cas de conflicte armat.

 

No dubtis a contactar amb nosaltres si desitges més informació sobre aquest o d’altres serveis.
Et respondrem el més ràpid possible.